Wist je dat je ACTIEF een taal kan leren?

Wil je een taal leren spreken op een superleuke en originele
manier? Zie je de theoretische schoolbankaanpak van een
schoolomgeving niet zitten? Dan ben je bij ons aan het juiste
adres! Wij combineren het leren van een nieuwe taal met het
verbeteren van je gezondheid:
ACTIEF leren noemen wij dat. De lessen zijn online en je docenten zijn native speakers en sportief. Tijdens elke
sessie leer je
SPREKEN over gebeurtenissen die je herhaalt tijdens mini work-outs. Hiervoor gebruik wij de TPR methode (Total Physical Response)

Kleine groepen, persoonlijke aandacht

Bij FIt4Taal werken wij met maximaal 6 cursisten per groep. Hierdoor is er veel tijd en aandacht voor iedere leerling. Met circa 20 minuten per les gericht op het individu is de vooruitgang in taal effectief en sneller te realiseren dan in de traditionele trajecten. In de online sessies gebruiken wij AV technologie, spelelementen en richten wij ons op team prestaties in de groep. Wij belonen deelnemers voor het behalen van de doelstellingen in elke cursus. In Nederland ligt voor elke nieuwkomer de nadruk op MOETEN leren anders mag je niet in het land blijven. Bij Fit4taal benadrukken wij het MOGEN leren van een nieuwe taal omdat het echt leuk is om te doen.

Onze Fit4Taal instructeurs

Zijn allen native speakers en sportief. De FUN FACTOR is van levensbelang om de cursist gemotiveerd te houden. Wij selecteren de instructeurs specifiek op hun communicatieve vaardigheden en energieniveau. 

Bij Fit4Taal heeft elke leerling de beschikking over een FONETISCHE COACH. Wij besteden zeer veel aandacht aan een correcte uitspraak. Veel nieuwkomers hebben geen moeite om hun examens te halen en kunnen lezen en schrijven. Bij het spreken treedt echter vaak verlegenheid op. Men is bang om uitgelachen of niet begrepen te worden. Wij helpen mensen DURVEN en verhogen hiermee het zelfvertrouwen. 

Fonetische Coach

M. +31658853470   /   info@fit4taal.com  / Lloydkade 717  Rotterdam . Nederland

  • Icono social LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2023 por ABC Programas Extra Escolares. Methode Fit en Taal