Welkom bij Fit4Taal

Ik ben Lina Téllez, Managing Director bij Fit4Taal. Ik woon sinds een aantal jaar in Nederland met mijn man en 3 kinderen. 

Vol OPTIMISME vestigde ik mij in mijn nieuwe land als goed opgeleide ingenieur met veel werkervaring. Ik was ervan overtuigd dat met hard werken en studie snel de taal onder de knie zou krijgen en daarmee ook de stap zou kunnen zetten naar een goede baan. 

De REALITEIT is dat de combinatie van het leren van Nederlands, de overgang naar een nieuw land en het wennen aan een totaal andere cultuur mij ontzettend veel moeite kostte. Het feit dat je dit allemaal ondergaat ver VER VAN JE EIGEN LAND EN FAMILIE zorgt voor frustratie, eenzaamheid en demotivatie om je echt te integreren. Toch is het beheersen van de taal van essentieel belang en de eerste stap naar ONAFHANKELIJKHEID en VRIJHEID in Nederland!    

Naar mate de tijd verstreek kwam ik erachter dat er vele Spaans sprekende in Europa door exact hetzelfde proces heengaan als ik. Cursussen en opleidingen zijn er genoeg maar deze zijn generiek en totaal niet gericht op iemand zoals ik met een Spaanse of Latijns Amerikaanse achtergrond. Men richt zich met name op het MOETEN leren van de taal in verband met inburgering en integratie.

Onze aanpak bij Fit4Taal is gebaseerd op respect, zorg en liefde voor het leren van een nieuwe taal. De lessen zijn INNOVATIEF, STRESS-VRIJ en vooral LEUK

Ik ben ervan overtuigd dat wij met duizenden Spaans sprekende nieuwe Nederlanders een ongelofelijk POSITIEVE BIJDRAGE kunnen leveren in ALLE SECTOREN van de Nederlandse maatschappij. Of je nu in de Technologie, Industrie of als ondernemer aan de slag gaat, het leven wordt oneindig veel makkelijker als de Nederlandse taal goed spreekt. Ook vele moeders/huisvrouwen willen van de schaamte af van het altijd moeten vragen aan hun kinderen wat iets betekend.  

Fit4Taal is er voor JULLIE ALLEN!!! 

WhatsApp Image 2021-08-28 at 15.27.05.jpeg
Lina climb.jpeg
Fabio.jpeg

Hallo allemaal!

Mijn naam is Fabio Garcia. Ik ben een Nederlands-Spaanse met roots in beide landen en sinds ik een paar jaar geleden terugkeerde naar Nederland, heb ik me toegewijd aan het helpen van andere Spaanstaligen met het leren van Nederlands. Ik hou van lesgeven, vooral omdat ik GENIET ervan anderen iets te helpen begrijpen, in dit geval een taal die vaak verkeerd wordt begrepen, de complexiteit ervan overdreven en de schoonheid ervan over het hoofd gezien. Daarnaast is Fit4Taal een heel bijzondere manier van lesgeven en leren, dankzij de collegiale dynamiek, interactie en gelijktijdige nadruk op alle fundamentele aspecten van de taal, van grammatica tot fonetiek, altijd op een toegankelijke, praktische en plezierige manier. Er is geen groter plezier dan te zien hoe een student in een paar weken van een zekere onzekerheid overgaat in het zich met ZO VEEL VERTROUWEN EN VERMOGEN in het Nederlands spreken. Dus ik hoop je snel te zien!

stoffel.jpg

Hallo iedereen!

Mijn naam is Steven Mons en ik ben Nederlandse. Ik geef momenteel GRAMMAR bij Fit4Taal, een geweldige organisatie met zeer vriendelijke docenten en studenten. Ik geef al meer dan vijf jaar Latino's les in mijn moedertaal, en I LOVE IT!

Kom en word lid van de Fit4Taal familie.

Wij zien elkaar!

Jan-Albert.jpeg

Hoi, ik ben Jan-Albert, Director of Programs bij FIt4Taal. Ik ben vanaf het begin een deel van de familie geweest en ik ben enorm trots op onze studenten en hun prestaties. Ik heb in mijn leven in veel landen gewoond en ik weet hoe moeilijk het is om te integreren in een nieuwe cultuur. Bij Fit4Taal faciliteren we dit proces in een GELUKKIGE, SOCIALE EN ECHTE LEEROMGEVING. Ik ontvang je graag in onze lessen en help je bij je integratieproces naar Nederland.

Hi, my name is Flore. I am Dutch and am currently studying Linguistics in Amsterdam. I love to teach Dutch since it feels amazing to help people become more confident in using a language. Besides, because of my field of interest, I enjoy learning more about language learning in general. I am very glad to work at Fit4taal because of the team and the great ambiance of the company!

WhatsApp Image 2021-08-23 at 22.07.01.jpeg
Chiel.jpeg

Dag iedereen! Ik ben Chiel Pauw, ik woon en werk in Amsterdam. Ik werk als Fonetisch Coach bij Fit4taal, mijn vader was leraar en ik heb het plezier van lesgeven geërfd!! Ik ben erg blij om les te geven aan de Spaanstalige gemeenschap, omdat ik me in een familie voel, ik hou ervan om de klanken van het Nederlands aan studenten te leren en tegelijkertijd te zien hoe ze dag na dag vorderen met de taal.

ana.jpeg

Hallo iedereen! Ik ben Valentina, trotse Colombiaanse. Ik heb het moeizame maar lonende proces van het leren van Nederlands doorgemaakt. Bij THE Fit4Taal FAMILY ben ik verantwoordelijk voor het ontdekken van nieuwe methoden om op een leukere manier Nederlands te leren. Ik vind het GEWELDIG om onze studenten te zien genieten van onze lessen en echte vooruitgang te zien.
Hopelijk tot snel in de Fit4Taal familie!

WhatsApp Image 2021-08-28 at 17.28.25.jpeg

Hallo allemaal, mijn naam is Ana, ik ben Chileense, maar ben opgegroeid in Nederland. Op dit moment studeer ik stedenbouw en ben docent bij Fit4Taal. Ik hou van mijn werk, vooral door het team dat hard werkt bij Fit4taal; ze zijn als een familie voor mij. Zijn visie en doel deel ik volledig.
Fit4Taal is een innovatieve en leuke manier voor Spaanstaligen om Nederlands te leren en te verbeteren. Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van dit proces en mijn eigen ervaringen te delen met mijn studenten.